Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Päivän sana: My Little Pony

Meidän kaikki kolme lasta tykkää hirveästi My Little Ponysta. Jokaisella on oma lemppari, jotka kyllä ehkä kertoo myös jotain heidän omasta luonteestaan; esikoisen lemppari on Rainbow Dash, keskimmäisen Pinki Pie ja kuopuksen Flutter Shy.

Ostettiin jo alkukesästä Hämeenlinnan Citymarketista 6 kpl juomalaseja tarkoituksena etsata niihin jotkut kivat kuvat. Kuukausi sitten sain todella hyvän idean tehdä MLP kuvat laseihin, mutta silloin jätin liikaa yksityiskohtia. Hermot meni ihan totaalisesti, kun koukulla ei saanutkaan kaikkea ylimääräistä poistettua. Homma jäi silloin odottamaan uutta sopivaa hetkeä.

Perjantaina esikoinen ilmoitti haluavansa puhelimen taakse jonkin kuvan. Ehdotin, jos leikkelisin mustasta vinylistä sinne Rainbow Dashin. Siitä se ajatus sitten lähti.

Keskimmäisen, esikoisen ja Maunun puhelimet sekä kuopuksen leikkipuhelin.

Ja koskapa Rainbow Dashista tuli niin hieno, piti keskimmäisen saada myös omaansa kuva. Pinki Pie tietysti. Ja koska isosisko sai kuvan, halusi pienempikin välttämättä kuvan. Ja sitten Maunu päätti, et hän spraymaalaa omaansa kuvan. Mustat kuvat siis vinyyliä ja harmaata varten leikkasin kartongista mallin.

Ainahan nää mun jutut lähtee lapasesta. Viimein tuli inspiraatio tehdä samalla kuvat niihin laseihinkin. Tällä kertaa muottien teko meni helposti, kun otin kuvista vain silhuetit. Etsauskin tuli näihin laseihin tosi hyvin, sekään kun ei ole ihan itsestään selvää.

Twilight Sparkle, Rarity, Pinki Pie, Flutter Shy, Apple Jack ja Rainbow Dash
Näiden lisäksi etsattiin vielä pariin tuoppiinkin kuvat, mutta niistä kuvat vasta kun ovat menneet perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti