Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Pieniä käsitöitä

Näin kesäloman päätteeksi voi todeta, etten ole ehtinyt tehdä kovinkaan paljoa tänäkään kesänä ompeluita tai neuleita. Tosin mulla on viimeiset pari viikkoa ollut virkkausprojekti, josta lisää myöhemmin. Kesäopinnot vei paljon enemmän aikaa kuin olin alunperin ajatellut, vielä olisi muutama työ jäljellä - sitten kohtahan alkaakin jo syyslukukausi.

Mutta niihin käsitöihin. Käytiin juhannuksena serkkuni luona kyläilemässä ja meillä on ollut aina tapana viedä jotain. Nyt tämä jotain piti saada kasaan hyvin nopeasti, koska päätettiin reissusta pari päivää ennen. Päädyin ompelemaan kangaskorin ja sinne "kestotalouspaperia". Meillä tämä yhdistelmä on oikeastaan juhlia lukuunottamatta aina pöydällä ja kovassa käytössä onkin. Meidän kori ei vain ole näin hieno, mitä tästä lahjakorista tuli. Kangas on jämät Amy Butlerin kankaasta, jonka ostin laukkua varten. Vieläkin vähän jäi kangasta, saa nähdä koska ehdin sille tekemään mitään, pieni ajatus kuitenkin jo tuli... Laput tehty tilkuista - ne eivät vieläkään loppuneet.


Samaisella juhannusreissulla mulla oli matkassa mukana puikot ja Hjertegarnin Blend Bamboo -lankaa. Tällaiset tiskirätit synty itelle neulomalla, vanhat olikin jo ihan koppuraisia. Langan kävin ostamassa Aili Jokisen lankaliikkeestä, jossa olikin loppuumyynti. Viimeksi olin tainnut käydä siellä 2005, kun neuloin keskimmäiselle lapselle nuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti