Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Aina ei mene niiku toivois...ja avaimet hukkuu...

Marjan ikivanhan Tunturin avaimet hukkui ja pyörä jäi linja-autoasemalle. On se outo fiilis kun menee pyörän hakemaan autolla, mutta lukossa täytyy nostaa kyytiin. Olo on vähän niiku varkaalla, vaikka omaa pyörää kuljettaa.

No hetki odoteltiin jos jostain avain löytyisi, mutta ei tullut eteen. Sitten ei auttanut kuin käydä "lukkosepän koulutus" ja ruveta hommiin.

Laitoin vähän kipinäsuojaa renkaan ympärille ja kaivoin rälläkän autotallista. Sitten leikkeleen lukkoa. Vähän lekaa ja talttaa väliin, niin kyllä se lukko lähti pois :)

Vanha pyöränlukko

Marja naureskeli vieressä, että ei musta oikein "murtovarasta" tulisi, kun kauhee pauke ja meteli. Ehkä parempi niin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti