Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Bolerot tytöille kesänjuhliin

Helmikuun New Yorkin reissusta löysin tytöille aivan ihanat juhlamekot. Molemmille vielä kaikenlisäksi samanlaiset, vaikken tiedäkään ahdistaako se isompaa. Ei niillä nyt kuitenkaan aina ole samanlaisia vaatteita...


Suomen suvi kuitenkin on mitä on, joten jotain tarvittiin harteille, koska mekot ovat hihattomia. Pitkään jouduin nettiä selailemaan ja viimein löysin Dropsin ilmaisista ohjeista sopivan mallin.
Isomman bolero valmistui jo kevät juhliin, mutta pienemmän valmistui vasta lähempänä serkkujensa rippijuhlia - ajoissa kuitenkin (=ei ihan viimeisenä iltana).Malli siis Dropsin Wonder Wave ja lankana molemmissa Dropsin Muskat, jota löytyi Tampereelta Lankaideasta. Isomman kanssa meinasi vain käydä ohraisesti, kun ohjeessa ilmoitettu määrä ei riittänytkään ja lankaa ostettaessa sitä ei ollut yhtään enempää. Onneksi oli tullut lisää ja vielä samaa erääkin. Menekki isompaan vajaa 300 g (koko 146-152 cm) ja pienempään 200 g (koko 110-122 cm).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti