Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Mosaiikkitonttu

Suunnittelen aina tekeväni itse lahjoja. Tänä syksynä opiskeluiden lisäksi työ on vieny voimia, enkä iltaisin jaksanut juurikaan mitään tehdä. Käsityömessuilta kuitenkin tarttui mukaan muutama juttu.

Mosaiikkimyymälän pisteellä pyörittelin pitkän aikaa pakettia, jossa oli tarvikkeet mosaiikkitonttuun. Se tuntui huutelevan kovasti ja pakkohan se sitten oli ostaa. 

Ensimmäisen illan aikaan saanti
 Mosaiikkeja en tunnusta aiemmin harrastaneeni, eli ihan kohtalaisen kylmiltään tähän lähdin. Parta toki piti tehdä tuollaiseksi kolmiulotteiseksi, vaikka sen olisi voinut tehdä ihan samoin kuin muutkin osat.

valmis tonttu
 Jonkin verran oli haastetta saamaan palasia paikoillaan, olisi pitänyt jaksaa pitää aina yhtä niin kauan paikallaan, että se jämähtää ja vasta sitten ottaa uusi pala. Jotenkin liian hidasta mulle.

ja vähän jäi vielä ylikin
Tonttu meni vanhempieni pakettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti