Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Korvapuusti-juustokakku

Seuraan Instagramissa Liisa Westerbergiä, joka voitti 2014 Koko Suomi leipoo -kisan. Sieltä bongasin taannoin ne piparkakkudonitsit ja viime viikolla oli taas uusi herkullisen näköinen resepti. Uusista resepteistä mietin aina ensimmäisenä, voiko ne toteuttaa maidottomana. Gluteenittomuus ei yleensä ole ongelma.

Unohdin kuvata ennen kuin kakusta oli jo hävinnyt osa.
Resepti siis Makeaa -blogista.  Tuorejuuston korvasin taas kerran Oatlyn PåMackanilla ja ranskankermaksi laitan Oatlyn iMat Fraichea. Tämä oli aivan tajuttoman hyvää!

2 kommenttia:

  1. Nam! Tää resepti pitää kyllä testata :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan tälleen maidottomana ja gluteenittomana :) Digestiven tilalla käytin gluteenittomia kauradigestivejä, jotka on myös maidottomia. Tätä on ehkä tarjolla seuraavilla vaatekutsuilla ;)

      Poista