Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Puhelinluettelo - PhoneBook

Tuli tossa väsäiltyä MS Exceliin puhelinluettelo. Laitan sen tänne jakoon, jos on tarvetta. Toki sitä voi käyttää myös vaikka tavaran inventointiin ym. jossa on pitkä taulukko, josta haluaa hakea helposti oikean rivin.

I made Phonebook application with MS Excel. You can download it from block if you have use for it. Application can also used any other big table for fast search purpose.

Macrot täytyy Excelissä hyväksyy käyttöön, jotta toimii. Täähän on sellainen riskialtis juttu, jos ei yhtään tunne ohjelman tekijää (joka olen minä), kun tonne macroihin voi halutessaan laittaa kaikkea "kuraa", mutta niinhän se on minkä tahansa ohjelman kanssa.

You have to accept Macros to use program.

Lyhyesti vielä ohjelmasta. Numero, Nimi jne. kenttien nimet voi vaihtaa, mutta lisää ei voi tehdä. Numeron täytyy olla yksilöllinen tai jos sen tilalla on jotain muuta (vaikka joku ID) niin sama juttu. Numero tai Nimi kenttä on pakollinen, kumpikin ei voi olla tyhjänä. Ohjelma käynnistyy itsestään, mutta jos sen sulkee niin se aukeaa Ctrl+Shift+w komennolla. Sitten Search kenttään alkaa kirjotella, niin lopun tajuaa itse. Taulukon arvoja voi päivitellä taulukkoon suoraan tai ton käyttöliittymän kautta.

Shortly about program. You can have only one identical number or if you change it ID...same thing. You have to have data in Numero (number) or in Nimi (name) field. You can change fields name to english but you can't add extra fields. With ctrl+shift+w you can restrat userinterface if you close it.You can edit data fields in worksheet or in userinterface.


Ohjelma Excelissä - Program running in Excel
Lataa -Download

Ohjelma ei toimi googlella. Jos avaat sen sinne vahingossa, niin lataa ohjelma nuolesta koneellesi ja käytä Excelillä.

It won't work with google. You need Excel to run it. If you open it in google then use download button to download it on your computer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti