Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Strassien käytön harjoittelu - Training to use rhinestones with Curio

Silhouetten Curio taipuu moneen sellaiseen, jota en ole vielä ehtinyt testailla. Tänä viikonloppuna kaivoin viimein Rhinestone Starter Kit:in esiin ja aloin perehtyä strassien saloihin. Tytär sai Marimekon mustan olkalaukun, joka on mielestäni alusta asti huudellut jotain lisuketta. My Little Pony on 11 vuotiaallakin in ja erityisesti Pinkie Pie on lemppari. Niinpä oli helppo päättää kuvioksi Pinkie Pien söpöyskuvio. Kuvion muuttaminen strasseja varten oli Silhouetten ohjelmalla todella helppoa. Ohjelma myös kertoo suoraan, montako strassia kuvioon menee. Sen jälkeen vain leikkuu puuhiin.

I haven't tested yet everything what my Silhouette Curio is able to do. This weekend I opened Rhinestone Starter Kit for testing. My 11 year old daughter got black Marimekko bag and I thought it needed some extra. Pinkie Pie from My Little Pony is her favorite so I decided to do Pinkie Pie's cute mark. Changing picture for rhinestones with Silhouette Design Studio was easy. 

Mustan leikkaaminen on aina yhtään jännää - It's quite exciting to cut black

Leikkaamisen ja parin muun vaiheen jälkeen päästiin strassien asetteluun. Toistaiseksi mulla on vain pinkkejä, kirkkaita ja mustia strasseja ja koskapa laukku on musta käytin kahta muuta väriä.

After cutting and couple other things was time to set rhinestones. I have only pink, clear and black rhinestones. For the black bag I couldn't use black ones.
 
Kuvio siirtoa vaille valmiina - Ready to use

Silityksen jälkeen voin olla lopputulokseen todella tyytyväinen. Toisaalta tämä tietää rahanmenoa, kun pitää laajentaa värivalikoimaa.

After ironing I'm really satisfied. On the other hand - now I have to by more rhinestones in different colours.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti