Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

torstai 17. marraskuuta 2016

Ristiäiskortti

Syksy on ollut aikamoisen kiireinen. Toinen puolisko on ollut viimeisestä kuukaudesta 3 viikkoa työreissuissa. Kotona ei ole hirveästi ylimääräisiä tehty. Olin kuitenkin päättänyt, että veljen tytön ristiäiskortin teen itse.

En halunnut tehdä mitään liian hempeää vauvakorttia. Päätin aika nopeasti, että käytän rohkeasti kortin pohjaksi vaaleansinistä. Löysin Silhouetteni kirjastosta valmiita perhosen kuvia, ja mielestäni ne sopivat tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin. Perhosissa kolme kerrosta päällekäin.

Aiemmin syksyllä osuttiin ihan vahingossa Kodin 1:n loppuunmyyntiin. Siellä oli myynnissä laite, jolla saa laitettua noita blingblingejä todella helposti. Arvoin silloin pitkään ostanko niitä vai en. Onneksi ostin, niillä sai nyt näihin sen viimeisen silauksen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti