Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

lauantai 7. toukokuuta 2016

Pyöräkatos

Muutama viikkoa sitten aloiteltiin pyöräkatoksen perustusten tekemistä .  Hyödynnettiin arkipyhän ja viikonlopun välinen arkipäivä lomana ja näin pitkänä viikonloppuna saatiin pyöräkatoskin viimeisteltyä. Pyöriä katokseen ei vielä saa, tarvii vielä maat saada tasoiteltua. Kelit kyllä suosi tekemistä, saatiin maalattuakin kahteen kertaan. Kuopuskin kävi hetken sutimassa.

Katto materiaaliksi valikoitui valokate, jotta yleisilme pysyy kevyenä. Kate on uv-suojattu, joten pitäisi kestää auringossa. Suojaus on vain toisella puolella, joten pitää olla tarkkana, jos jostain saa vanhoja katteita...


Katokseen tulee tarpeeksi paljon paikkoja, ei tartte ihan niin tiukasti säilöä kuin tällä hetkellä. Helpottaa pyörän ottamistakin.

1 kommentti: