Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

lauantai 14. toukokuuta 2016

Olutlasien etsaus

Viikko sitten Maunu esitteli meidän kaveripariskunnalle mitä kaikkea Silhouette Curiolla saa tehtyä. Jotenkin juttu ajautui sitten siihen, että kaveri pyysi kahta olutlasia, joihin olisi etsattu Tapparan logo ja teksti tämän vuotisesta Suomen mestaruudesta. Muutama viikko sitten Pääkaupunkiseudulle ajaessa pidettiin jaloittelutauko Hämeenlinnan Citymarketista. Sieltä löydettiin tosi edullisesti Bormiolin olutlaseja, jotka ostettiin jemmaan tulevia projekteja varten. En aatellu, että ne tulee näin nopeasti käyttöön, mutta hyvä niin.

Hyvällä mielikuvituksella tästä näkee sen tekstin kaartumisen ekassa yrityksessä.


Ihan ensimmäiseen yritettiin saada logoa ja tekstiä päällekkäin. Ei onnistunut lasin muodon takia. Tätä ekaa ei edes etsattu. Versio kakkonen on sekin vähän harjoittelukappaleen näköinen, mutta kolmas yritys sitten on mielestäni täydellinen. Siihen osasin kaartaa tekstiäkin sen verran, että näyttää lähes suoralta.Näihin onnistui toi etsaus ongelmitta, vieläkin kismittää ne Ikean lasipullot ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti