Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kasvihuoneprojekti

Meidän perheessä ei tarvitse yleensä toista ihan hirveästi yllyttää. Kasvihuone oli sellainen "sitten joskus ehkä". Todettiin muutama viikko sitten, että ehkä me voitaisiin sellainen tehdä jo tänä kesänä, niin ensi kesänä se olisi sitten käytössä. Ja sellainen ihan pieni, ehkä 5 neliöö olisi ihan hyvä. Muutaman päivän jälkeen suunniteltu koko oli jo kasvanut kaksinkertaiseksi. Ihan ei ole vielä lopullista kokoa löyty lukkoon, eikä malliakaan. Se vain, että ihan itse tehdään - niin ja paikkakin on. Alapihalla oli toinenkin ongelma kohta nurmikon leikkuun kanssa. Tulee nyt sitten sekin parempaan käyttöön.

Kuvassa näette jo melkein valmiin kasvihuoneen
Tänään kävi kaivuri tekemässä kuopan. Siitä se sitten lähtee. Pitää yrittää pitää homma jotenkin kasassa, ettei ihan lähde lapasesta. Jotain automatisointia sinne on jo suunniteltu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti